Om oss

Creoplan by Regina är upplevelsearrangören som anordnar event för både företag och privatpersoner. Vi arbetar med projektledning, marknadsföring, försäljning och levererar en upplevelse där miljö, service, smak och underhållning samverkar.

Genom att jämföra förslag från olika leverantörer kan Creoplan erbjuda det bästa alternativet. Vi tar hela ansvaret för arrangemanget med allt från idé och planering till genomförande för att du ska kunna ta det lugnt och uppleva ett event som berör och blir minnen för hela livet. Anlita oss för ditt event, möte, fest, bröllopsplanering eller för att fira en speciell händelse/högtid.

Creoplan drivs av Regina Kjellström som är utbildad professionell upplevelsearrangör. Hon kommer från en bred bakgrund där hon tidigare arbetat både som projektledare och koordinator.

Hennes kompetens sträcker sig från arrangemang inom event, konferenser, seminarier till fack- och publika mässor. Hon arrangerade en Fest & bröllopsmässa på Örebro slott 2009, 2010, 2011, 2013, 2015. De senaste åren har hon även arrangerat många bröllop fester, samt andra tillställningar.

Reginas erfarenhet besparar er bekymmer genom att få både tid och pengar att räcka till, hon har god förmåga att planera och koordinera.

Hennes breda nätverk med mycket goda kontakter inom evenemangs- och bröllopsbranschen ger Creoplan by Regina möjlighet att erbjuda en lösning som passar varje arrangemang.

Partners