Affärspaket

Creoplan by Regina ordnar med kringarrangemanget på er planeringsdag, kundevent, kick off, årsstämma o.s.v.

Investera i arbetsglädje och ge dina anställda en dag fylld av motivation, inspiration och utveckling. Ni sätter tiderna för lunch, kaffe samt middag. Heldag eller halvdag är ert val, finn redan lokal klart paketerar vi resten och tar med det till er.

Vill ni att vi övertar helhetsansvaret för arrangemanget går det att ordna, här är några exempel på vad vi kan arrangera:
Inspirerande föreläsningar, bokning av personlig coach, ge kunskap om massage & avslappning, anordna matlagningstillfälle där ni lagar hälsosam kost tillsammans, introduktion till afrikansk dans, lära om Feng Shui, bli stylad och sminkad av vår makeupartist på en tjej kväll, limousiner till lokalen m.m.


Sumobrottning och paintball!

Dålig stämning på arbetsplatsen? Låt bägaren rinna över hos oss istället och bli sams på jobbet.

Arrangera sumobrottning och paintball i skogen, upplev matlagning över öppen eld och utvecklas genom spännande övningar och teambuilding.

Från 350 kr/person


50-talskväll med Elvis-tema!

Passa på att boka in en helkväll i samband med konferensen, 50-tal och Elvis-tema står på menyn, självklart serveras Elvis favoritmat.

Inför kvällen inbjuds ni till en introduktionskurs i bugg samt jitterbugg, sen rockar vi loss i full 50-talsklädsel!

Från 550 kr/person


En smak av salsa!

En heldag med både smak och upplevelser, En dansinstruktör ger er först en introduktionskurs i salsa. Sedan väntar en härlig upplevelse för din personal eller dina kunder, till tonerna av eldig salsamusik praktiserar ni era nyförvärvade danskunskaper innan kvällens dansband tar vid. Tapas och andra läckerheter serveras under kvällen.

Upplägget för kvällen kan se ut så här:

Först bjuds ni på en välkomstdrink, smaka på en mexikansk mojito eller kubansk festbål. Välj tapasbuffé eller en kubansk meny till middag, efter middagen kör vi lite repetion av salsa. Vi dansar loss till kvällens dansband och pauserna varvar vi med salsa. I baren serveras rom och cola, mojito, frozen strawberry daquiri och mycket annat smått och gott.

Från 550 kr/person


Möten & Event

Alla typer av event och upplevelsetillfällen kräver planering, stort som smått. Det som från början verkade enkelt att genomföra visade sig innebära allt mer jobb, kräva allt mer av din tid och kanske även allt mer av dina pengar.

En professionell upplevelsearrangör som tar hela ansvaret för arrangemanget kan göra underverk för dina planer. Genom att erbjuda smidiga lösningar som bildar en helhet blir det möjligt att få med allt du har planerat.

Creoplan hjälper till med upplevelsearrangemang för både företag och privatpersoner. Vi tillhandahåller det som krävs och ser till att det blir som du har tänkt dig.

» Kontakta oss för prisförslag eller konsultation redan idag «

Partners